Meer programmaonderdelen

Een goed oplettend oog heeft ze misschien al zien hangen: onze nieuwste posters speciaal voor het volksstuk ‘In de Geist van Graaf Filips’. Het belooft een onvergetelijke avond te worden in een omgeving waar het hoefgekletter van de paarden en koetsen nog hoorbaar is en waar de stenen muren van het kasteel, die vele jaren getuige waren, hun middeleeuwse verhaal vertellen!

Verder hebben we ook posters en flyers gemaakt met het programma erop: het openluchtspektakel, de folkloristische markt en de historische optocht. Zie voor meer informatie over wat er allemaal te doen zal zijn ook hun betreffende pagina’s onder ‘Evenementen’.

Maar dit is nog niet alles; ondertussen hebben andere betrokkenen ook aanvullende programmaonderdelen opgezet!

Op zondag 27 mei om 15:00 organiseert Harmonie De Drie Horens het Graafschapsconcert Horn; een groot historisch openluchtconcert bij het kasteel dat jullie meevoert door het leven van de graaf van Horn en zich langzaam muzikaal verplaatst naar het hier en nu.

Op vrijdag 1 juni om 10:00 laten de Schotten zich horen aan het winkelend publiek op het Munsterplein met een gezamelijk optreden in Roermond van de Dumfries Pipe Band en Pipers Society Anam Cara! Verder bezoeken de Schotten Hornerheide op zaterdag 2 juni om 13:00, en bedanken zij de sponsor van hun slaapplaatsen De Abdij met een Brunchconcert op zondag 3 juni om 12:00.

Op zondag 10 juni om 15:00 organiseert Aloys Peeters als dank voor alle vrijwilligers en de inwoners van Horn een grootse koetsentocht, die eindigt met een parade langs het kasteel.

Niemand in Horn en omstreken hoeft zich te vervelen; komt dat zien en “spread the word”!